Apelhöjdens Roulette
"Rolle"
Född: 2004-12-20--2017-03-20

Älskade Rolle vi saknar dig hoppas
Ninni & du det bra tillsammans där ni är 

rolleskogas1

Ägare: Carina Annerklev
Uppfödare: Gunilla Eriksson Apelhöjdens Kennel
HD: A

Ögon: UA
Utställning: Bis-valp klass I, Bim-valp klass II,
Bir-valp och Bis-4,
Ck Meriterad och Bästa hane placeringar
Övrigt: 5:a Uppsalas snabbaste cocker 2008

Rolles Resultat

Rolle är en liten kille som Carina köpte av Gunilla Eriksson på Apelhöjdens Kennel. Han var 7 månader när hon fick hem honom. Gunilla har ställt ut honom några gånger med jättebra resultat. Carina har sett honom vid ett par tillfällen och tyckt att han var en stilig pojke. Rolle är nära släkt till Ninni och Fia då det är Ninnis bror Sixten som är pappa till honom.

I början var han ju lite blyg och fundersam vart han kommit, han ville inte lämna Carina alls då, men bara efter några dagar så har han blivit van vid oss och våra tossiga vovvar. Nu kutar han också efter dem när de får nåt bus ryck, eller om nåt ska undersökas. När det kommer främmande hem till oss så är han framme och hälsar direkt och är väldigt glad precis som tjejerna alltid är. Han sover i Carinas säng på nätterna och verkar tycka det är mysigt.

Han kommer att få åka med oss på alla evenemang som vi ska åka på. Vi går på cockerpromenader, ringträningar, trimkurser, lite spår och lydnad blir det också. Carina tycker att han är super mysig och de verkar ha det jättebra tillsammans.

Nu har han fått en riktig kompis som han delar boendet med och det är Lizzie som han får umgås mycket med framöver. Han tyckte att hon var så jobbig då hon var liten valp men nu älskar henne och de har fått det jättebra ihop. Lizzies husse Jocke och Carina hjälps åt med båda vovvarna och det fungerar mycket bra då de jobbar olika tider.

Rolle tycker det är helt underbart att få vara med Carina i stallet då hon tar han om hästen. Han har full koll på vart hon är och han smiter inte ifrån henne. Han brukar vara med då hon rider i ridhuset med och då travar han en bit bakom dem till en början men sen efter ett tag ledsnar han på att springa runt, runt och sätter sig i mitten och kikar på dem bara. Han och Lizzie har blivit ett riktigt team och dit Rolle går ska också Lizzie gå för hon verkar dyrka sin kompis. Han är en väldigt följsam grabb och Carina är hans allt så henne vill han ju inte tappa bort på promenaderna heller.

 

rollebis-4400

 

rollebestaller

final1bis4

rollestabis4400  rollelillastockh

 

Stamtavla

Sausbergets Amarant
(röd)
sausbergets_amarant_bild[1]

 

SU(U)CH
Claramand B´dazzled

(black/tan)
rupert
 

Claramand Hotshot

(röd)
claramand_hot_shot
Claramand The Jazz Singer
(black/tan)
Apelhöjdens Bright Destiny
(röd)
wilma_3bt
SU(U)CH
Apelhöjdens Whisky Sour

(röd)
abbe2[1]

Apelhöjdens Bogaloo

(svart)
apelhojdens_bogaloo

 

 

     
SU(U)CH
Apelhöjdens Tender Touch
(röd)
apelhojdens_tender_touch
 

 
 Leavenworth Yes Indeed
(röd)
leavenworth_yes_indeed

 Leavenworth Paper Tiger

(röd) 

 Usemade Any Day Now

(svart) 

Apelhöjdens Petite Succes
(röd)

 

Greentree Dont Think Twice

(röd)
greentreedontthinktwice
 

 
Apelhöjdens Honey-Suckle Rose

(svart) 

 

copyright © Annerklev