Tigervargens Chattanoga Sugar Babe
"Lizzie"
Född: 2007-07-24

lizzie-jan-08[1]

Ägare: Eva & Carina  Annerklev
Uppfödare: Eva Annerklev
HD:
Ska kollas
Ögon: Optigentestad Normal/Clear
Utställning: BIR-Valp klass 1, 1:a junkl. 4:a junkk.

Lizzie Resultat

Lizzie var med i kennelns tredje kull, men det var Fias första och vi ville så gärna ha en kvar så att det blev 3 generationer. Hon kommer att få tampas med de övriga hundarna som är här, men vi tror nog att Ella, Julius & Fia är dom som kommer att leka mest med henne alla fall i början. De andra två Rolle och Ninni är ju inte så överförtjusta i dessa vassa tänder som de små har i valpåldern men sen kommer även dom att tycka det är roligt med henne. Nu när hon blivit lite mera vuxen så älskar ju Rolle henne och de har det jättebra tillsammans. Hon brukar försöka få fart på honom och de har lite dragkamp med leksakerna. Hennes stora passion är vatten och lek. Hon är mycket mera badsugen än syrran Ella och hon kastar sig i våran lilla pool så mycket hon bara hinner med. Hon har till och med fått Rolle att bada mera för han var lite försiktig innan hon kom till deras flock men nu hoppar han med i hur som helst.

Hon föddes näst sist i C-kullen och det blev ganska snart bestämt att hon skulle få stanna hos oss. Vi får se vad som blir av denna lilla dam framöver. Hon kommer att bo mest med Carina och Rolle samt deras kompis Jocke som alltid är så snäll och hjälper till med hundarna när det behövs. Hon har varit på några utställningar och det gick bra i valpklassen. Hon ska ställas ut lite mera framöver men det är Carina och Jocke som får bestämma när det ska bli då de arbetar vissa helger kan det bli svårt att pussla ihop det så det passar dem.

Hon är en glad liten tjej som alltid viftar på svansen och hon gillar att kela men också vilda lekar är poppis så klart. Hon kommer att få växa upp med sin syrra Ella som också ska få stanna kvar i familjen, så kompisar finns det ju gott om & det är ju tur för hon älskar verkligen att leka & springa fort har vi märkt.

Lizzie är fortfarande alltid glad och svansen går för fullt på henne och helst så ska hon bära på någon med så klart. Hennes största favorit har blivit Rolle och när han går med Carina och hon ska vara kvar här med Jocke så blir hon först ledsen men snart så finner hon sig i det och leker vidare med husse Jocke eller med Ella. Hon är med Jocke på jobbet numera och tränar för att bli vårdhund. Vi tycker alla att det är spännande att höra om hennes framsteg och hittills har hon klarat av det jättebra. Hon är en mycket mysig tjej och kan även sitta i knäet en stund för att kela ett tag men leka är ju det allra roligaste. Alla som träffar denna lilla dam blir så glada då hon är en så söt och  sprallig tös. Vi ska röntga hennes höfter också efter löpet så vi får veta om det kan blir valpar efter henne med, vilket skulle vara jätteroligt. Hon brukar få följa med Carina och Rolle till stallet och när Carina höll på att skölja ur hästens vattenhink mm. så lade hon ju slangen vid sidan ett tag och vem var så där direkt och plaskade för fullt, jo Lizzie så klart och hon var så lycklig över att hitta vatten där att leka med.

     
christa8v-huvud[1]      

lizziebirvalp0
Lizzie blev BIR-valp

lizziestauack08

 

                                                    Stamtavla

   

 

 

 

     SU(u)CH
Manaca´s Path Finder

(black/tan)
wayne-champion-04
 

 SU(u)CH, RU.CH SVCh
Manaca's General Idea

(black/tan)
nemo1_04[1]   
 Ch
Carillo Cover Print
(blue roan)
 

Manaca's Unchained Melody
(svart)
manacas_unchained_melody

Manaca's It Shows
(svart)
manacas_it_shows 

SU(u)CH
Manaca's Yours Sincerely

(röd)
walt_eurwstudenik[1]

SU(u)CH
Manaca's Alice In Chains

(blue roan)

hedda_8ar[1]
 
 
 

 

 

   SVCh RLD N RLD F
Tigervargens Achelois

(black/tan)

fia[1]   
 

SVCh
Tårpilens Tanner

(black/tan)

nisse_sta 

Fonesse Fillippe
(black/tan)

fonesse_filippe
 

Sofus Yahoo
(röd)

 

Sausbergets Anemone
(röd)

ninnistaosterbybruk 

SU(U)CH
Claramand B'dazzled

(black/tan)

rupert

Apelhöjdens Bright Destiny
(röd)

wilma_3bt
    

copyright © Annerklev