Tigervargens Born To Be Wild
"Julius"
Född 2006-04-10--2020-09-19

 Saknaden är stor

julius[1]

Höfter: A
Ögon: UA 25/2 2009 Optigentestad Carrier
Utställning: 1 Pris Ukl, BIM Inoff. Köping.     
4:a HP av 16 st i Barva 2007, 4:e BH Ua Ck.KM.
Övriga meriter: 2:a i valp cockerrace Ua.    
Snabbaste cockern i Uppsala 2008
och 2:a blev han 2009.

Julius har blivit pappa till kullar valpar med 2 olika damer.
Här kan man se dem.

Julius är en pigg liten kille som föddes som nr 2 av Ninnis och Rolles 7 st valpar. Det är jätteroligt att ha honom kvar i familjen, trots att han inte bor hos oss utan med Lena och Anders.
Han är en supergo och glad kille som vi hoppas det går bra för i framtiden. Han kommer att vara här med de övriga hundarna på dagarna för att sedan åka hem till sin lya med och sussa lite. Han sover så klart redan i sängen och han försöker sno åt sig alla kuddarna för att sova gott. Lena brukar vakna av att han grejar med hennes hår och ibland så har han fixat en stor fin tovig boll som knappt går att borsta ur. Han älskar att bada i lilla bad poolen och sedan lorta ner sig så gott han kan. Han älskar tjejerna som han har omkring sig och han har stor respekt för Rolle som är chefen för killarna då de är här samtidigt.

Namnet Born To Be Wild passar honom som handsken har vi upptäckt. Han är en superglad kille som ständigt viftar på svansen och småmumlar och pratar hela tiden och det är full fart på denna lille gosse. En del frågar om han låter för att han är sur men de ser ju snart att så inte är fallet utan han är bara sån och Ella, Fia, Lizzie och Ninni som är vana vid honom tycker inte att det gör nåt utan de busar på honom för fullt ändå och han hänger glatt på. Han är en otroligt kelig kille och när han kommer till oss på mornarna så ska han självklart sitta i knäet och kramas annars blir han inte riktigt nöjd, sen går han in i vardagsrummet och lägger sig till rätta och sover ett tag med hela tjejligan. Nu har han Ella som bästis och henne röjer han rätt så mycket med och hon verkar gilla det för det är hon som budar på bus med honom varje dag. Sen så tycker han ju självklart om alla tjejerna som han träffar på sina promenader. Då Fia hade sina valpar så var han alltid i närheten av dem och han hade full koll på alla 6 småttingarna. När de blev lite större så var de i en hage i köket och när de skulle sova så skulle han ligga tätt intill och alla 6 sökte sig till honom fast han låg på utsidan och de lade sig på insidan tätt mot honom och somnade i lugn och ro och han såg så nöjd och belåten ut. Lena berättade att han hade så bråttom hem till oss för han ville in till de små vildarna ett tag igen så han tog på sig rollen av att leka pappa till dem fast han inte var det.

jullevinnareracet

julleavesta07

gulligsmutsgris
Våran lilla lortgris

jullehinder

julleactionkm

jullestenarna2009

jullebarva

 

Stamtavla

 

 

 

 

 

Casalle Chocolate-Suit
(lever)
ronaldo

NUCH
Classicway Coat of arms

(blr)
classicwaycoatofarms

GBSHCH Okell Outword Bound
(blr)
okelloutwardbound

 

Classicway Coppelia
(blr)

 

Travis Dancing In The Dark
(svart)

kajsacasalle

 

Travis Spark In The Dark
(blr)

 

Travis Double Date
(svart)
travisdoubledate

 
 

 

 

 

Sausbergets Anemone
(röd)
ninnistaosterbybruk
 

SU(U)CH
Claramand B´dazzled

(black/tan)
rupert

 

Claramand Hotshot
(golden)

Claramand The Jazz Singer
(black/tan)

Apelhöjdens Bright Destiny
(röd)
wilma_3bt

SU(U)CH
Apelhöjdens Whisky Sour

(röd)
abbe2[1]

Apelhöjdens Bogaloo
(svart)
apelhojdens_bogaloo

 

 

copyright ©  Annerklev