Tigervargens Candle In The Wind
"Ella"
Född:2007-07-24--2020-05-20

 Tänker på dig varje dag och saknar dig

ellajan08

Ägare: Eva & Peter Annerklev
Uppfödare: Eva
Annerklev 
HD: B
Ögon: Ua 2009-12-16 Optigentestad Carrier
Rallylydnad: 69 poäng på nybörjarklass. Tränar vidare med det.
Utställning: BIR-valp Inoff, Juniorklassvinnare med Ck. Bästa tik placeringar.
 Ua Ck. BIR & sedan BIS-Reserv på Jälla Inoff. 2009
Viltspår: Deltog i KM-Viltspår 2007
Övriga Meriter: 3:a Uppsalas snabbaste cocker 2008
Snabbaste Cockern i Uppsala 2009.

 

Ellas Utställningsresultat

 

Ella är född som nr 1 i Fias första kull. Det var inte meningen att hon skulle bo med oss men det blev så till sist ändå. Hon är väldigt lika sin mor just nu och hon är liten späd och snabb. Hon kan kanske bli en bra cocker race tjej framöver men det får tiden utvisa. Fia var ju Ninnis förstfödda så nu har vi 2 stycken som är födda som nummer 1 i familjen vilket känns lite kul.

Namnet har husse som vanligt valt till henne precis som till de övriga tjejerna som vi har. Hon är en pigg och glad tös som älskar att springa och reta sin syster Lizzie med saker i munnen. Hon visar att hon har något och sen sätter så klart Lizzie fart efter och vill sno det av henne. Hon har jättekul med sin syster och nu och även med de övriga i flocken. Hon älskar både Rolle & Julius fast på lite olika vis. Rolle verkar hon se upp till som en liten fadersfigur och Julius ska man bara busa och ha dragkamp med. Hon är den enda som kan få Ninni att leka & det ser så kul ut och Ninni verkar gilla att bli uppvaktad av Ellas tuffa busattacker.

Hon har varit på flera utställningar i valp & juniorklass och vi tycker att det har gått rätt så bra för henne och vi är jättenöjda & glada för det. Hon var med på KM i viltspår där hon gick anlagsprovet. Det gick inget vidare men hon blev i alla fall inte sist av dem som var med. Hon behöver mycket mera träning för att klara av det och den här sommaren har varit så enormt varm och torr så vi hoppade över det i år och får träna mera senare. Nu har det gått 2 år och hon har utvecklats rätt så bra och vi är så nöjda med våran lilla dam. Hon kan verkligen se ut som en mycket fin dam ibland då hon sitter ute på tomten och spanar ut över nejden och vissa gånger ser hon nästan lite märkvärdig ut. Hon är lite mera stillsam än sin syster Lizzie men visst kan man ju leka lite då & då för det är ju kul att busar runt lite så klart. Ella älskar också att bära på saker och det gör hon flera gånger per dag. Om jag drar över tiden på deras kvällsmat så brukar hon komma och buda på att det är dax genom att ta med någon leksak eller sko eller något och sen kommer hon fram till mig med den och viftar på svansen, sen knatar hon iväg till köket och så tillbaka till mig igen och när jag då reser mig och går mot köket så blir det ju jätte brått och svansen går ännu snabbare och då kommer även de övriga vargarna för nu har hon minsann lyckats få fart på tanten. Vi har fått mycket beröm för Ella då hon är så vackert tecknad och ser så söt och go ut och det känns jätteroligt för oss. Vi får se om det blir valpar efter henne med framöver, vilket vi vill ha men hon ska få lite mera tid till annat innan det är dax.

ella2009race1a

BIS-Reserv Jälla 2009
jalla0912
Foto: Stina Yron Lund

cindy8v-huvud[1]
8 veckor

cindy8v

ellackavesta08

ellaactioncockershow08

ellastauack08_1

obyella3

  Foto: Stina Yron Lund

 

Stamtavla

 

 

 

 

 

SU(u)CH 
Manaca´s Path Finder

(black/tan)

wayne-champion-04

SU(u)CH, RU.CH SVCh 
Manaca's General Idea 

(black/tan)

nemo1_04[1]

 

 

 

Ch
Carillo Cover Print 
(blue roan)

 

Manaca's Unchained Melody 
(svart)

manacas_unchained_melody

Manaca's It Shows 
(svart)

manacas_it_shows

SU(u)CH
Manaca's Yours Sincerely 

(röd)

walt_eurwstudenik[1]

SU(u)CH
Manaca's Alice In Chains 

(blue roan)

hedda_8ar[1]

 

 

 

 

SVCh RLD N RLD F
Tigervargens Achelois 

(black/tan)

fiastafeb08_0

 
SVCh
Tårpilens Tanner

(black/tan)

nisse_sta

 

Fonesse Fillippe 
(black/tan)

fonesse_filippe

 
Sofus Yahoo
(svart)

 

Sausbergets Anemone
(röd)

ninnistaosterbybruk

 

SU(U)CH
Claramand B'dazzled

(black/tan)

rupert

Apelhöjdens Bright Destiny
(röd)

wilma_3bt

 

copyright ©Annerklev